Offerte aanvraag

  • Zoek de terrasoverkapping
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Houten veranda's

Houten veranda's zijn een luxe toevoeging aan iedere tuin. De voordelen van deze veranda's zijn dat ze door het hout een prachtige combinatie vormen met iedere tuin. Het hout brengt de landelijke sfeer weer helemaal terug. De veranda's zijn op vele manieren uit te rusten met bijvoorbeeld een glazen dak of toch een houten dak met epdm, de keuze is reuze.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

De keuze is reuze

De houten veranda's zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Door het gebruik van hout, heeft de veranda een levende uitstraling. Bij de houtsoorten heeft u ook vele mogelijkheden, enkele van deze mogelijkheden zijn, lariks, douglas, vuren of eiken. Voor de dakbedekking heeft u de keuze uit polycarbonaat, glas of bijvoorbeeld EPDM rubberfolie of zwart dakleer.

Houten veranda kopen

Wilt u een houten veranda kopen? Geen probleem de terrasoverkappingensite kan aan al uw wensen voldoen. Kijk snel verder en zie enkele van de vele mogelijkheden met houten veranda's.

Opbouwen

De terrasoverkapping kan door ons ervaren opbouwteam voor u worden opgebouwd. Uiteraard kunt u de overkapping ook zelf opbouwen. Iedere overkapping wordt voorzien van een duidelijke opbouwhandleiding, waardoor u zelf de overkapping gemakkelijk kunt opbouwen.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 2 van 2