Terrasoverkapping

Terrasoverkappingsite: voor aluminium terrasoverkappingen of veranda's met doek, polycarbonaat of met glas, een moderne en landelijke terrasoverkappingen naar uw wens. Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van sfeervolle terrasoverkappingen, zijn wij in staat om u een nette aanbieding te doen.

Vraag naar de voorwaarden voor montage en maatwerk

Waarom een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is het verlengstuk tussen uw woonkamer en uw tuin. Een terrasoverkapping kan in verschillende soorten en types geleverd worden, op deze wijze sluit de terrasoverkapping aan binnen bijna elke situatie. Zit het idee dat u heeft niet binnen ons standaard assortiment terrasoverkappingen? Vraag dan naar onze maatwerk terrasoverkappingen. Wij bieden de mogelijkheid aan om terrasoverkapping specifiek op een situatie te vermaken en op te leveren. Maatwerk terrasoverkappingen is een passie welke wij hoog in het vaandel hebben.

Waarom een terrasoverkapping? Onderhoudsvriendelijk is een belangrijke factor voor terrasoverkappingen, aluminium is een materiaal, welke tegen verschillende weersinvloeden bestand is en tevens het langdurig buiten staan. Door deze specifieke eigenschap is aluminium een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft, waardoor u tijd overhoud om heerlijk buiten te genieten onder uw terrasoverkapping. Naast het onderhoudsvriendelijke zijn aluminium terrasoverkappingen enorm sterk, waardoor zij lang mee gaan. Zo kan u tientallen jaren genieten van een mooi op kleur blijvende terrasoverkapping.

Genieten van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping geeft u de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten. Bij een regenbuitje bijvoorbeeld, kunt u nog heerlijk genieten in de tuin, onder een terrasoverkapping. De terrasoverkappingen zijn tevens ideaal voor het verlengen van uw buiten beleving, nazomeren is een doorleefde term binnen terrasoverkappingen. De terrasoverkapping bied de mogelijkheid om in de na middag nog iets langer buiten te blijven zitten. I.c.m. een terrasheater kan er in de zomer periode ook 's avonds onder de terrasoverkapping worden genoten.

Constructie van een terrasoverkapping

De terrasoverkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uiterst stabiele constructie. De terrasoverkappingen zijn leverbaar in diverse afmetingen. Leverbaar in aluminium in alle mogelijke RAL kleuren, maar ook leverbaar in hout. Door de stabiele contructie van onze terrasoverkappingen kunnen wij zowel aanbouw als vrijstaande terrasoverkappingen leveren. 

Terrasoverkapping specialist

Neem snel contact op met onze terrasoverkapping specialisten, bel in kantoortijd 085-7607090 of stuur uw wensen in via info@buytenshuys.nl

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 17 van 17