Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Houten tuinkamer

Een houten tuinkamer zorgt voor een prettige sfeer. De natuurlijke materialen geven rust, inspiratie en vrijheid. In het kort is een houten tuinkamer de meest ideale uitbreiding van uw huis.

Wanden

Een houten tuinkamer kan voorzien worden van vele soorten wanden. U kunt bijvoorbeeld uw tuinkamer aan alle zijden afsluiten met houten wanden of u kiest voor glazen wanden. Kortom de keuze is helemaal aan u. Door ons uitgebreide assortiment kan buytenshuys aan vrijwel al uw wensen voldoen. Worden uw wensen toch niet vervuld door ons standaard assortiment? Geen probleem, neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Openluchtterras

Maak van uw tuinkamer een openluchtterras, door middel van glas. Door te kiezen voor glas in het dak, maakt u van uw tuinkamer een echt openluchtterras. Op dit terras kunt u tot 's avonds laat genieten van de prachtige sterrenhemel. Al dit genieten terwijl u wel alle voordelen geniet van een dak. 

U kunt ook kiezen voor Polycarbonaat. Polycarbonaat is een dakbedekking die veel minder licht doorlaat dan glas. Dit biedt zijn voor- en nadelen. U kunt door het gebruik van polycarbonaat nog eerder genieten van het buitenleven, omdat polycarbonaat, nog beter dan glas, de warmte vasthoudt. Daarnaast laat polycarbonaat echter veel minder licht door, waardoor u niet volledig helder de lucht kunt aanschouwen.

Houten Tuinkamer

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding