Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Showmodellen terrasoverkappingen

Op het showterrein van Buytenshuys vindt u diverse showmodellen van terrasoverkappingen, serres en tuinkamers. Deze kunt u in alle rust komen bekijken zodat u een goed beeld krijgt van hoe de terrasoverkappingen, serres en tuinkamers er uitzien.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

Informatie over terrasoverkappingen

Met onze website proberen we u zoveel mogelijk informatie over onze terrasoverkappingen, serres en tuinkamers te geven, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van de specifieke terrasoverkappingen, serres en tuinkamers. Omdat terrasoverkappingen, serres en tuinkamers producten zijn die u het beste kunt ervaren door ze te bekijken, hebben wij diverse showmodellen in onze hal staan. Zo kunt u voor u zelf bijvoorbeeld goed bepalen hoe groot terrasoverkappingen, serres en tuinkamers zijn, hoeveel ruimte hij inneemt en of het design bij uw tuin past. Daarnaast kunt u onze showmodellen van binnen bekijken en zien hoe ruim een specifiek model is.

Inspiratie voor uw tuinkamer

Ook is ons showterrein een goede plaats om inspiratie op te doen. De diverse showmodellen geven een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe u uw terrasoverkapping, serre of tuinkamer kunt aankleden. De showmodellen die wij gepresenteerd hebben geven een goede indicatie van de verschillende soorten terrasoverkappingen, serres en tuinkamers die u bij ons kunt bestellen.

Maatwerk in terrasoverkappingen, serres en tuinkamers

Buytenshuys kan nagenoeg alle terrasoverkappingen, serres en tuinkamers op maat leveren.

Afspraak maken is niet nodig

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt in alle rust onze showmodellen bekijken. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding